Pàgina d'inici > Uncategorized > Bon Nadal i millor 2021

Bon Nadal i millor 2021

23 Desembre 2020

Benvolguts amics i amigues del Punt Òmnia, us desitgem que tingueu unes bones festes.

Hem viscut un 2020 ple de dificultats que hem superant anant adaptant-nos sobre la marxa per poder oferir el servei de la millor manera possible, en funció de les restriccions de salut pública vigents en cada moment.

Per això ja tenim a punt els cursos per al 2021 amb el suport de la plataforma que hem creat BaixCamp.NET

On ja us podeu inscriure a un curs per crear la teva pròpia web per tenir presencia a Internet (per crear la plana per al teu negoci, la teva associació, les teves aficions…)

Curs de blog per crear la teva plana d’internet amb WordPress

I pels que vulgueu refrescar/ampliar els vostres coneixements de full de càlcul tenim a punt un curs de LibreOffice Calc amb exercicis de nova creació (també apte per als que ja hàgiu fet formacions de Full de Càlcul anteriorment)

Curs de full de càlcul amb  LibreOffice Calc

(Podeu inscriure-us a més d’un curs)

Els cursos aniran del 18 de gener al 26 de març.

Una formació que farem a distància (si més endavant es pot amb una sessió setmanal presencial) amb el suport de la plataforma de formació en línia BaixCamp.NET

Durant els dies que duri el curs cada setmana rebràs un nou capítol de formació amb els que podràs realitzar la tasca proposada. Amb el suport de materials teòrics en línia i vídeos explicatius.

Per a més informació envia un correu amb el teu nom complet, telèfon de contacte i el curs del que us  voleu informar al correu riudoms@xarxaomnia.gencat.cat

Les inscripcions es faran per rigorós ordre de rebuda dels correus fins completar els grups.

Categories:Uncategorized
%d bloggers like this: